The 5-Second Trick For su kaçağı tespit

Wiki Article

Öncelikle, alt kata su sızmasının sebebi tespit edilmelidir. Siz mutfağın pis su giderinden alt kata su sızdığını belirtmişsiniz ancak temiz su borusundan da sızıyor olabilir.

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçağı sessiz ve uzun süre fark edilmeyebilir. Siz erken fark ettiğiniz için şanslı sayılırsınız.

Banyomun zemininden alt kat komşumun banyo tavanına sızan şu kaçağından dolayı Protesisat'ı aradık.

Salonumuzda peteğin yanındaki duvarda rutubetlenme başladı ayrıca parkeler kabariyor üsten kaldirdigimda alt taraf komple ıslak acaba sorun kalorifer tesisatında kacaktanmi kaynaklanıyor öyle ise kırıp dökmeden halledilme olasılığı varmıdır.evde kiraciyim ortalama masraf ne çıkar

Bununla birlikte, sıradan bir cihazın kullanılması tek başına kesin sonuçlar vermeyebilir. Su kaçağı tespiti konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir ekipten destek almak her zaman daha güvenilir olacaktır.

Biz İstanbul Sarıyer’de TESİSAT, Doğalgaz ve dekorasyon işleri yapan yetkili bir firmayız. Su kaçağı ve atık su tıkanıklığında çözüm ortağı olarak Professional tesisat ile çalışıyoruz. En son 8 daireli bir apartmanın tıkanmış olan pik borularını su kaçak tespiti Professional tesisattan ZEKARİYA usta ve Fileüruz usta ile yeniledik.

Teşekkür ediyorum ilgisi ve nezaketi için çok memnun kaldım başka bir sorun yaşarsam ev için tekrar çağırabileceğim biri

Su kaçak tespitinde en önemli husus arızanın tam yer tespitini yapabilmektedir. Örneğin su sızıntısı zeminde olsa bile bazen aynı ses duvar kısmında duyulabilir ki cihaz kalitesi kadar ustanın da tecrübesi çok önemlidir.

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında çıktığında eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı bu konuda measurement propertyımcı olacaktır.

Cevap : Hasan bey boyalı su yöntemi genelde pis su kaçağı tespitinde cihazları olmayan tesisatçılar tarafından yapılmaktadır. Tespit işlemi mutlaka su kaçağı tespit cihazı ve uzman su kaçağı ustası tarafından yapılmalıdır.

Zemin katta veya bodrum katta bulunan dairelerde bu tür sorunlar yaşanabilmektedir. Bu sorun, yer altı sularından veya tesisat borularından su kaçağı tespit kaynaklanabilir. Web cevap verebilmemiz için cihazla suyun kaynağını tespit etmemiz gerekir.

Su sızıntısı ileride zamanla oturduğunuz daireye ya da binaya zarar verecek olup içinde yaşayanlara da rahatsızlık verir.

Konusuna hakim bir ustadan hizmet aldim, iletisimi ve gerekli bilgileri aktarmasi cok iyi oldu. Verilen su kaçağı tespit hizmetten memnunum Y

Evde su kaçağı bulma çalışmasında önce dairenizin ana su vanasını kapatıp bir süre beklemelisiniz. Alt katın tavanında akan su damlama şeklindeyse, siz vanayı su tesisatçısı kapattığınız bu su kesilecektir. Eğer damlama şeklinde değilde rutubet su tesisatçısı şeklinde yada sararmalar meydana gelmişse, bu kez pis su borularını bir süre kullanmayın.

Report this wiki page